دانشجوی دکتری فلسفه علم و فناوری
عضو شورای علمی موسسه علم و سیاست اشراق
مدیر مسئول فصلنامه علم و سیاست بابل
رئیس هیئت مدیره شرکت کیوان تیام غرب آسیا
دانشجوی کارشناسی ارشد فلسفه علم
سردبیر سایت علم و سیاست اشراق
مدیر روابط عمومی فصلنامه علم و سیاست بابل
دبیر ادبستان سما
دانشجوی دکتری فیزیک
کارشناسی ارشد شیمی
معاون پژوهشی ادبستان انشاء
دانشجوی کارشناسی ریاضی و دوره فرعی فلسفه علم
ریاضی سرشار از کودکی است ورنه چگونه انسان میتوانست در دنیای پر از گرفتاریها و بیمها و امیدها و غمها و بدهبستانها ناگهان از هر چیز ببرد و به گوشۀ ریاضی پناه ببرد و در سایۀ آن گوشۀ خلوت، تمامِ هایوهوی زندگی را به فراموشی بسپارد.
آیا فراموشی زندگی واقعی، کرداری کودکانه نیست و آیا کودکی جز مفتونشدن به چیزی است که آدم را با خودش مثل چرخش برگ در جریان بازیگوش آب یک جوی کوچک میبرد و آدم را کجا می برد؟ این پرسش را سرسری گرفتهایم اما باید از خود بپرسیم که ریاضیات در مقام نماینده علوم محض و به عنوان مسئولانهترین کودکیکردنهایی که آدمی تاکنون تجربه کرده آدم را به نیروی کدام راز از راه زندگی به در میکند و او را با نیروی بازیگوش خود به کجا میبرد؟ بیشک راز انسان، سیاست و زندگی، جایی در خلوت کودکانۀ ریاضی گم و پوشیده شده است. گروه مطالعات علوم دقیقه موسسه علم و سیاست اشراق میخواهد آن را پیدا کند.
بابل شماره یکم: فصل دوم
بابل شماره چهارم و پنجم: فصل یکم
گزارش نهاد فضای مجازی
نزد آنها که دانایی را حق خود میدانند، پرسش از قیمت علم پرسشِ حسابگرانی محافظهکار است که نهایتاً حاضرند زندگی کنند به هر قیمتی. با این حال، آموختن به چه قیمتی؟ این سؤال حتی اگر از سرِ بیحالی و خستگی بر زبان آمده باشد در ما امید و هراسی زنده میکند، نکند این راه که رفتن دارد و بازگشتن نه، دستکم برای من، بیسرانجام و بیحاصل باشد. آن که با خود چنین نجوایی نداشته باشد، نه قدر زندگی بلکه پیش از آن، قدر خود علم را ندانسته است، چرا که علم پیش از هر گزارهی صادقی که دربارهی چیزی داشته باشد، مدعی زندگی انسان است؛ هر آنکه خود را وقف چیزی همچون علم نمیکند، شخصیتی بیقدر است.